22-23 Οκτωβρίου 2016

Με ιδιαίτερη χαρά, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 4th GRAFTS FITNESS SUMMIT 2016, που θα διεξαχθεί στις 22 & 23 Οκτωβρίου 2016 στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO Π. Φαλήρου στην Αθήνα.

Το 4th GFS θα λειτουργήσει με τη μέθοδο των Convention Workshops (Εξειδικευμένα Επιμορφωτικά Εργαστήρια) και Master Classes.

Η Θεματολογία προσεγγίζει τους κύριους τομείς (Personal Training – Group Fitness – Pilates – Yoga) απασχόλησης ενός Επαγγελματία της Άσκησης αποτυπώνοντας όλες τις σύγχρονες τάσεις του Fitness στην έναρξη της επαγγελματικής τους περιόδου.

Το SUMMIT απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την αγορά του Fitness (Γυμναστές – Φυσιοθεραπευτές – Χορευτές – Φοιτητές ΤΕΦΑΑ – ΙΕΚ – Ιδιωτικών Σχολών Fitness).

Προσκεκλημένοι των διοργανωτών διακεκριμένοι και παγκόσμια αναγνωρισμένοι Διεθνείς εισηγητές, τους οποίους πλαισιώνουν  οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι καθηγητές.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 9 Workshops, 2 Master Classes, 11 παρουσιάσεις θεμάτων, από 15 εισηγητές, σε 29 εκπαιδευτικές ώρες.
Στόχοι του SUMMIT

  • O εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών της άσκησης μέσα από τις τελευταίες και πιο ασφαλείς εξελίξεις στους τομείς της μαζικής άθλησης
  • H παρουσίαση νέων προϊόντων και τάσεων του Wellness & Fitness σύμφωνα με τα πρότυπα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς
  • H σύζευξη των σχέσεων μεταξύ των συνέδρων αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν και υποστηρίζουν την εκδήλωση, με απώτερο σκοπό την προαγωγή της δημόσιας υγείας μέσω της άσκησης. 

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε μια από τις πιο  δυνατές στιγμές του Ελληνικού Fitness.

Με εκτίμηση,
GRAFTS HELLAS

Lifeme

Healthy is the new Sexy!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜ.Μ.Α. Mixed Martial Arts
Επόμενο άρθροcardio RUN 2016