Το Trx Suspension Training είναι ότι πιο έξυπνο και σύγχρονο πρόγραμμα προπόνησης γιατί σου δίνει την δυνατότητα σε σύντομο χρόνο μόνο με το βάρος του σώματός σου να αποκτήσεις το σφιχτό και γραμμωμένο σώμα που είχες ποτέ ονειρευτεί.

Για τις φίλες και τους φίλους σήμερα θα προτείνω κάποιες βασικές ασκήσεις για να έχουν σφιχτούς και σμιλεμένους γλουτούς και φυσικά πάντα υπό την καθοδήγηση του πιστοποιημένου και έμπειρου Trx Trainer που θα τον οδηγήσει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα αλλά και με διασκεδαστικό ταυτόχρονα τρόπο στον στόχο…..

Squats

image001 διατροφή υγεία ομορφιά

Από όρθια θέση και με πόδια ανοιχτά κατεβάζουμε σιγά σιγά την λεκάνη προς τα πίσω και κάτω σε βαθύ κάθισμα και παραμένουμε στην στάση αυτή για λίγο και επιστρέφουμε στην αρχικά μας και πάλι στάση.

Με την άσκηση αυτή ενεργοποιούμε παράλληλα και τους τετρακεφάλους αλλά και τους κοιλιακούς.

Hamstring Curl

trx training γλουτιαίος

Βάζουμε τις φτέρνες μας στους υποδοχής ποδιών του ιμάντα, σηκώνουμε τους γλουτούς και τραβάμε τις φτέρνες για να έρθουν πολύ κοντά στους γλουτούς ενώ στην συνέχεια επιστρέφουμε σιγά σιγά στην αρχική μας θέση.

Επαναλαμβάνουμε τις ασκήσεις συνεχόμενα για 30» και εφόσον ολοκληρώσουμε
το σετ κάνουμε ένα μικρό διάλλειμα 1-2 λεπτών και ξεκινάμε το πρόγραμμα πάλι από την αρχή. Η επαναληπτικότητα διαρκεί μια έως δύο εβδομάδες ενώ παράλληλα και με το σωστό πρραμμα διατροφής θα δείς τα πρώτα αποτελέσματα που πραγματικά θα «μιλάνε» πάνω στους γλουτούς σου….

Εσύ ακόμη ταλαιπωρείσαι?
Ξεκίνα άμεσα Trx……