Η προπόνηση με TRX Suspension Training είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να ασχοληθούν τα παιδιά σας και για να βελτιώσουν την ισορροπία τους, την ενδυνάμωση του κορμού, την σωστή στάση σώματος, τον συντονισμό, την ευελιξία την αντοχή αλλά και να αποφεύγουν τους τραυματισμούς.

Επιλέγοντας τον πιστοποιημένο TRX Trainer θα σας ενημερώσει σχετικά με τα πολύπλευρα οφέλη της συγκεκριμένης άσκησης για τα παιδιά σας ενώ ταυτόχρονα τα ίδια θα είναι ενθουσιασμένα γιατί θα το διασκεδάζουν απίστευτα.

trx1 διατροφή υγεία ομορφιά

Τα παιδιά μέσα από της ασκήσεις που θα τους διδάξει ο TRX Trainer αντιλαμβάνονται την συγκεκριμένη προπόνηση και σαν μία μορφή παιχνιδιού άρα γι’ αυτά είναι ταυτόχρονα μία πρόκληση. ‘Όλα τα παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στην γυμναστική με TRX  εφόσον δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μυοσκελετικά. Οι ασκήσεις είναι προσαρμοσμένες για την ηλικία τους και εκτελούνται πάντα με ασφάλεια και υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προπονητή.

Εκτός από τα παραπάνω οφέλη το παιδί βγαίνει διπλά κερδισμένο γιατί μειώνεται άμεσα ο κίνδυνος να γίνει παχύσαρκο να ομαδοποιείται-κοινωνικοποιείται από μικρή ηλικία αλλά είναι και μία αφορμή για να »ξεκολλήσουν» από την κονσόλα ενός παιχνιδιού ή την οθόνη ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Γονείς το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα κιόλας είναι να αγοράσετε στα βλαστάρια σας καινούριες φόρμες και αθλητικά παπούτσια και να τα φέρετε για να τα διδάξουμε με αγάπη και χαμόγελο την καλύτερη γυμναστική με TRX και που ξέρετε μπορεί να διαπλάθουμε και να σμιλεύουμε τους αυριανούς πρωταθλητές !!

trx2 διατροφή υγεία ομορφιά