Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά
Χρόνος ψησίματος: 35 λεπτά

Υλικά

  • 2 1/2 κούπες αλεύρι αμυγδάλου
  • 4 αυγά
  • 1/2 κούπα λάδι καρύδας
  • 1/2 κούπα μέλι
  • 1/2 κουτ. γλυκού θαλασσινό αλάτι
  • 1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1 κουτ. σούπας κανέλα
  • 1/4 κουτ. γλυκού γαρίφαλο
  • 1/2 κούπα σταφίδες

 

Οδηγίες παρασκευής

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το αλάτι, τη σόδα, την κανέλα και το γαρίφαλο.
  2. Σε δεύτερο μπολ, ανακατεύουμε το μέλι, το λάδι και τα αυγά.
  3. Αναμιγνύουμε τα υγρά συστατικά με τα ξηρά, και προσθέτουμε τις σταφίδες.
  4. Λαδώνουμε μια φόρμα 20 cm.
  5. Ψήνουμε στον φούρνο, στους 175 βαθμούς, για 30-35 λεπτά.

 

Πηγή: http://www.dairy-free.eu/

Lifeme

Healthy is the new Sexy!