Αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη: Διευκολύνουμε την καθημερινότητα σας

rtrtrtrt διατροφή υγεία ομορφιά

Συχνά κλινικές ή άλλες καταστάσεις, δυσκολεύουν ορισμένους ανθρώπους να εκτελέσουν βασικές λειτουργίες που για τον περισσότερο κόσμο αποτελούν καθημερινότητα. Ευτυχώς η σύγχρονη τεχνολογία και ιατρική παρέχουν τα κορυφαία αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη για να διευκολύνουν την ζωή των ασθενών αλλά και των οικογενειών τους και να τους επιτρέψουν να αυτοεξυπηρετούνται με αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια.

Στην ANG Medicals η διευκόλυνση της ζωής των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα και γι’ αυτό ο σχεδιασμός των καλύτερων ορθοπεδικών ειδών γίνεται με συνέπεια και υπευθυνότητα και με βάση την κορυφαία τεχνολογία του κλάδου.

Ειδικότερα για άτομα που υποφέρουν από κινητικά προβλήματα, η ANG Medicals διαθέτει μία τεράστια ποικιλία με ορθοπεδικά είδη και αναπηρικά αμαξίδια για κάθε την καλύτερη εξυπηρέτηση και ταχύτερη ανάρρωση τους.

Για τραυματισμούς, ατυχήματα ή ορθοπεδικά προβλήματα

Τα ορθοπεδικά είδη της ANG Medicals καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καταστάσεων και προβλημάτων, είτε παροδικών είτε μόνιμων και εξασφαλίζουν την ανακούφιση του ασθενούς από τους πόνους και τη διευκόλυνση των κινήσεων του. Αξεσουάρ και κινητικά βοηθήματα για τα κάτω και τα άνω άκρα αλλά και για την κοιλιακή χώρα, ειδικά πέλματα και ανατομικά μαξιλάρια, εξοπλισμός στήριξης και αποκατάστασης για τον αυχένα και τον κορμό, βοηθήματα βάδισης αλλά και βοηθήματα στήριξης για το μπάνιο, παρέχουν στους ασθενείς ευκολία κινήσεων στην καθημερινότητα τους.

Για την μεταφορά του ασθενούς ή την αυτόνομη μετακίνηση του

Σε περιπτώσεις που η μετακίνηση είναι δύσκολη ή ανέφικτη για το άτομο, τα αναπηρικά αμαξίδια που διατίθενται από την ANG Medicals μπορούν να δώσουν λύση. Διαθέτοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχουν πολλές διαφορετικές λειτουργίες που μπορούν να βοηθήσουν τον ασθενή σε κάθε ανάγκη του, ώστε να μπορεί να κινηθεί αυτόνομα, ή να διευκολύνεται η μετακίνηση από τα κοντινά του πρόσωπα. Αμαξίδια απλού τύπου, ηλεκτρικά αμαξίδια, αλλά και αμαξίδια ειδικού τύπου διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία καλύπτοντας κάθε ανάγκη του πάσχοντος.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα e-medicals.gr και αναζητήστε όλα τα ιατρικά είδη που χρειάζεστε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Lifeme

Healthy is the new Sexy!