Πλησιάζουν οι γιορτές και θέλεις να είσαι περιποιημένη από την κορυφή έως τα νύχια κυριολεκτικά; Σε καταλάβαμε, σε προλάβαμε και ψάξαμε για εσένα εντυπωσιακά μανικιούρ για τις γιορτές ό,τι τύπος και αν είσαι. Μίνιμαλ ή πιο πληθωρικός έχουμε βρει μια λύση για εσένα.

 

 1. Εντυπωσιακά με σχέδια
  Αν και εσύ έχεις αδυναμία στα μακριά και αμυγδαλωτά νύχια τότε είναι μονόδρομος για εσένα. Έχουν μια υπερβολή αλλά είναι τόσο όσο.
  γιορτινό μανικιούρ
 2. Let it snow
  Απλά, κλασσικά αλλά ταυτόχρονα άκρως εντυπωσιακά!γιορτινό μανικιούρ
 3. Sparkles everywhere
  Το glitter έχει έρθει και θα παραμείνει για πολύ στη ζωή μας. Από μπλούζες και παπούτσια έως τα νυχάκια μας. Είναι ένα trend all time classic πλέον που είναι μια τολμηρή αλλά και άκρως εντυπωσιακή επιλογή όχι μόνο για τις γιορτές αλλά και για όλο το χρόνο!
  3 glitter nails
 4. Metallic love
  Ήταν, είναι και θα είναι μεγάλο trend. Σε όποιο χρώμα και αν τα επιλέξεις θα είσαι σίγουρα in fashion! Τι λες, θα το τολμήσεις;γιορτινό μανικιούρ
 5. Classic red
  Μια κλασσική αξία η οποία είναι μια safe και συνάμα σικ επιλογή για όλες τις εποχές. Ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες θα φαίνονται άκρως εντυπωσιακά.γιορτινό μανικιούρ
 6. Blast from the past
  Πολλοί λένε ότι το γαλλικό είναι ξεπερασμένο. Εμείς όμως καταρρίπτουμε αυτό το μύθο. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του γαλλικού οι οποίες είναι σικ και ταυτόχρονα μοντέρνες. Ιδανική επιλογή για εσένα που θες κάτι κλασσικό με μια σύγχρονη νότα.
  γιορτινό μανικιούρ
 7. Sticker maniac
  Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο κυκλοφορούν στην αγορά τέλεια αυτοκόλλητα! Τα βρίσκεις παντού ακόμα και στα καταστήματα ευρείας κατανάλωσης και τοποθετούνται πανεύκολα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το σχέδιο και να αφιερώσεις ένα τέταρτο για να τα βάλεις.
  γιορτινό μανικιούρ
 8. Nude is always a good idea

Αν είσαι τύπος που δεν σου αρέσουν τα πολλά πολλά αλλά θέλεις να είσαι περιποιημένη επέλεξε ένα nude χρώμα. Ταιριάζει τέλεια σε όλες τις περιστάσεις και είναι στις hot τάσεις και για το 2018!
γιορτινό μανικιούρ

Lifeme

Healthy is the new Sexy!