5 Διάσημα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί! (Για να πάρεις και εσύ ιδέες!)

5 Διάσημα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί! 6

Είναι γνωστό ότι όλοι οι αστέρες εγχώριοι και Χολιγουντιανοί στάζουν- κυριολεκτικά- στα γυμναστήρια για να έχουν αυτά τα κορμιά που προκαλούν θαυμασμό και ζήλια. Ναι φυσικά πολύ μπορεί να λένε ότι δεν κάνουν τίποτα το ιδιαίτερο και απλά είναι τυχεροί αλλά η αλήθεια είναι ότι χωρίς διατροφή και γυμναστική κορμί λαμπάδα δεν έχεις.

Και ενώ υπάρχουν εκείνοι που ορκίζονται ότι απλά είναι τυχεροί, υπάρχουν και οι άλλοι οι λίγο πιο ειλικρινείς που παραδέχονται την προσπάθεια που κάνουν για να έχουν αυτή την εικόνα. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι celebrities που απολαμβάνουν να γυμνάζονται παρέα με το ταίρι τους. Αυτούς τους αγαπάμε λίγο παραπάνω γιατί είναι λίγο πιο γλυκούληδες.

Η γυμναστική με το έτερον σου ήμισυ μπορεί να σου προσφέρει πάρα πολλά. Αρχικά, είναι το προφανές: επιτυγχάνεται καλύτερη επικοινωνία καθώς περνάς χρόνο με το σύντροφό σου κάνοντας κάτι δημιουργικό. Επιπρόσθετα, οι δεσμοί σας γίνονται πιο σφικτοί αφού θέτετε νέους στόχους μαζί και αποκτάτε περισσότερα κοινά. Άσε που παρακινεί ο ένας τον άλλον και έτσι μειώνονται οι πιθανότητες να παραλείψεις κάποια προπόνηση. Πραγματικά, μπορεί να είναι μια καλή τονωτική ένεση για τη σχέση αλλά και την υγεία σου!

Ας δούμε παρακάτω 5 διάσημα ζευγάρια που έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν κοινές προπονήσεις και πάρε ιδέες για το τι μπορείς να κάνεις και εσύ με το σύντροφό σου.

 1. Gisele BündchenTom Brady
  Πέρυσι επικράτησε σάλος στο διαδίκτυο όταν κυκλοφόρησε η περιοριστική δίαιτα την οποία ακολουθούσε το ζευγάρι για να μείνει σε φόρμα. Φαίνεται πως δεν ακολουθούν μόνο το ίδιο πρόγραμμα διατροφής αλλά και γυμναστικής. Δεν είναι λίγες οι φορές που γυμνάζονται μαζί. Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε να είναι η προσωποποίηση της υγιεινής ζωής!5 Διάσημα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί!
 2. Elsa PatakyChris Hemsworth
  Η Elsa Pataky, Ισπανίδα ηθοποιός, μοντέλο, παραγωγός ταινιών και πάνω από όλα μητέρα είναι μια wonder woman! Παρά τα 3 της παιδιά και τις πολλές υποχρεώσεις που έχει δεν παραλείπει ποτέ την γυμναστική και γι’ αυτό άλλωστε βρίσκεται και σε τόσο καλή φόρμα. Βέβαια στην παρακίνηση να μην τα παρατάει βοηθάει και ότι ο αγαπημένος της είναι ο πιο σέξι ζωντανός άντρας που είναι πάντα πρόθυμος να την βοηθήσει! Ο Chris Hemsworth αδιαμφισβήτητα διοχετεύει όλη την ενέργεια του Thor στις προπονήσεις με τη γυναίκα του καθώς είναι μια πολύ καλή «αντίπαλος».
  5 Διάσημα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί! 2
 3. Behati PrinslooAdam Levine
  Το αγγελάκι της Victoria’s Secret έχει πολλές φορές αποκαλύψει ότι δεν είναι μεγάλη φαν της γυμναστικής αλλά της αρέσει να απολαμβάνει τα αποτελέσματα της. Ο καυτός της σύντροφος συχνά την παρακινεί να ξεπεράσει τα όριά της και να μην τα παρατάει. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η ζωντανή παρουσία του hashtag #fitcouple και #couplegoals αφού ο ένας ωθεί τον άλλο να γίνεται καλύτερος σε όλους τους τομείς!
  5 Διάσημα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί! 3
 4. Jasmine TookesTobias Sorensen
  Άλλο ένα αγγελάκι της Victoria’s Secret που συνηθίζει να επισκέπτεται το γυμναστήριο μαζί με το έτερον της ήμισυ είναι η Jasmine Tookes. Όπως ανφέρει ο σύντροφός της , Tobias Sorensen: » Τα ζευγάρια που προπονούνται μαζί παραμένουν μαζί.», γι’ αυτό και οι δυο τους προτιμούν να είναι μαζί και να στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Πρόσφατα, πέρασαν αυτό το μότο και τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο όταν ο Sorensen χρησιμοποίησε την Tookers ως βάρος για να κάνει άρση βαρών.
  5 Διάσημα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί! 4
 5. Nicole JohnsonMichael Phelps
  Μπορεί ο Phelps να είναι ένας από τους Ολυμπιονίκες με τα περισσότερα χρυσά μετάλλια αλλά αυτό δεν μπορεί να τον κάνει να ξεφύγει από την γυμναστική με τη γυναίκα του. Κάνουν μαζί barre και μάλιστα το απολαμβάνουν. Δεν είναι λίγες φορές που όχι μόνο εκείνος αλλά και η γυναίκα του έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες μετά από τις σκληρές προπονήσεις τους με την coach τους.
  5 Διάσημα ζευγάρια που γυμνάζονται μαζί! 5
Lifeme

Healthy is the new Sexy!