5 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά!

5 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά

Μια ανάσα πριν τις γιορτές ψάχνεις τρόπους να φτιάξεις κάποιες ατέλειες στο σώμα σου; Μην ανησυχείς όλες πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση βρισκόμαστε. Να σου θυμίσω βέβαια να μην ξεχνάς πόσο καταπληκτική είσαι και αν πετάει και λίγο η κοιλίτσα δεν έγινε και κάτι. Ωστόσο, επειδή υπάρχει λύση και γι΄ αυτό ας πάμε να δούμε μαζί 5 θαυματουργές ασκήσεις για να αποκτήσεις ονειρεμένη και επίπεδη κοιλιά.

 

 1. Κοιλιακοί με ίσια πόδια

  Στόχοι: κοιλιακοί, πόδια.
  Πως θα το κάνεις: Ξάπλωσε σε ένα στρώμα ανάσκελα και ίσιωσε πόδια και χέρια. Κρατώντας τα πόδια ευθεία, φέρνεις τα χέρια πάνω από το κεφάλι καθώς χαμηλώνετε την άνω πλάτη και το αριστερό πόδι προς το πάτωμα. Στη συνέχεια ενώ είσαι σε αυτή τη στάση σηκώνεις εναλλάξ αντίθετο χέρι με πόδι ώστε το χέρι σου να ακουμπήσει τη μύτη του ποδιού. Επανέλαβε τουλάχιστον για 20 επαναλήψεις το κάθε πόδι.

  5 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά 1
  KAREN PEARSON
 2. Όρθια ροκανίσματαΣτόχοι: πλάγιοι κοιλιακοί, πόδιαΠως θα το κάνεις: Στάσου στο αριστερό πόδι, ο αριστερός βραχίονας εκτείνεται προς τα πλάγια στο ύψος των ώμων, το δεξί πόδι σηκώνεται μερικά εκατοστά από το δάπεδο προς τα πλάγια. Τοποθέτησέ το δεξί χέρι πίσω από το κεφάλι με τον αγκώνα στραμμένο προς τα πλάγια στο επίπεδο των ώμων, στη συνέχεια, σηκώστε το δεξιό γόνατο προς τον δεξιό αγκώνα. Κάνε τουλάχιστον 15 επαναλήψεις; άλλαξε τις πλευρές και επανέλαβε.

  5 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά 2
  KAREN PEARSON
 3. Πιέσεις στήθους με έκταση ποδιώνΣτόχοι: κοιλιακοί, στήθοςΠως θα το κάνεις: Ξάπλωσε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα κατά 90 μοίρες πάνω από τους γοφούς, κρατώντας έναν αλτήρα σε κάθε χέρι, τα χέρια εκτεταμένα πάνω από το στήθος με τις παλάμες να κοιτούν προς τα μέσα. Κρατώντας το δεξί γόνατο λυγισμένο, ίσιωσε το αριστερό πόδι προς το δάπεδο καθώς χαμηλώνεις τα χέρια προς τα πλάγια. Κάνε τουλάχιστον 10 επαναλήψεις, άλλαξε πόδι και επανέλαβε.

  5 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά 3
  KAREN PEARSON
 4. Πιέσεις πάνω από το κεφάλι με λυγισμένα γόναταΣτόχοι: ώμοι, κοιλιακοί, γλουτοίΠως θα το κάνεις: Κάθισε στο στρώμα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια στο πάτωμα, κρατώντας τους αλτήρες κοντά στους ώμους, τους αγκώνες στις πλευρές, τις παλάμες να κοιτούν προς τα μέσα. Χαλάρωσε πίσω ελαφρώς και επέκτεινε τα χέρια πάνω από το κεφάλι ταυτόχρονα σήκωσε τα πόδια λίγα εκατοστά από το πάτωμα και φέρε τα γόνατα προς το στήθος. Επανέλαβε για τουλάχιστον 15 φορές.

  5 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά 4
  KAREN PEARSON
 5. Προβολή με στροφή
  Στόχοι: κοιλιακοί, γλουτοί, πόδιαΠως θα το κάνεις: Κάνε καθίσματα και στρίψε εναλλάξ μια στο δεξί και μια στο αριστερό πόδι. Γύρε ελαφρά προς τα εμπρός. Ταυτόχρονα ακούμπα με τα χέρια σου κάθε φορά τη μύτη του παπουτσιού σου.

  5 ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά 5
  KAREN PEARSON
Lifeme

Healthy is the new Sexy!