Το Lifeme έχει συλλέξει τα μυστικά από πρόσφατες έρευνες, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις την απώλεια βάρους μακροπρόθεσμη!

Για πολλούς, η απώλεια βάρους είναι σαν το τραμπολίνο. Όσο πιο πολύ σπρώχνετε προς τα κάτω, τόσο πιο ψηλά πηγαίνετε. Όμως, νέες έρευνες δείχνουν πως υπάρχουν τρόποι για να γίνει μόνιμη η απώλεια βάρους από τέτοιου είδους δίαιτες.

  • Προγραμματίστε τις προπονήσεις σας με τους φίλους σας

Σύμφωνα με έρευνες,  έχει παρατηρηθεί ότι η συνεργασία ανθρώπων, που ο ένας παρακινεί τον άλλον, λειτουργεί αποδοτικά! Μπορείτε να κάνετε το ίδιο, μετατρέποντας τη γυμναστική σας σε μια κοινωνική δραστηριότητα, παρά ένα μοναχικό χόμπυ. Για παράδειγμα, εάν είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να δείτε τους φίλους σας, μπορείτε να πάτε μαζί για να πάτε γυμναστήριο. Αυτό το κόλπο βοηθά πάρα πολύ και τα ζευγάρια: μια πρόσφατη μελέτη σε σχεδόν 4.000 ζευγάρια διαπίστωσε ότι είναι πιο πιθανό να επιμείνουμε σε υγιεινές συνήθειες όπως η άσκηση, όταν συνεργαζόμαστε με το σύντροφό μας.

  • Διατηρήστε ένα πρόγραμμα διατροφής

Προσάρμοσε το δικό σου διατροφικό πρόγραμμα στην καθημερινότητα σου και υιοθέτησε το! Η συνέπεια είναι που θα επιφέρει το αποτέλεσμα.

  • Να διαλέγετε μικρά, κόκκινα πιάτα

Ναι, σωστά διαβάσατε: μικρά, κόκκινα πιάτα. Μην παραπλανηθείτε από τα φανταχτερά σερβίτσια που ίσως έχετε στα ράφια της κουζίνας σας. Όσο μεγαλύτερο είναι το πιάτο, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η μερίδα σας. Η εναλλαγή πιάτων θα ξεγελάσει το μυαλό σας και θα επιθυμεί λιγότερο φαγητό. Και, ναι, προτιμήστε τα κόκκινα. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Appetite, οι ερευνώμενοι κατανάλωσαν λιγότερα σνακ και αναψυκτικά όταν τα πιάτα και τα ποτήρια τους ήταν κόκκινα. Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι το κόκκινο χρώμα μειώνει την ποσότητα που τρώμε, λέγοντας διακριτικά στο μυαλό να σταματήσει. Εμείς πάντως το εφαρμόσαμε!

Lifeme

Healthy is the new Sexy!